Velkommen til Horsens Udlejerforening

Horsens Udlejerforening blev stiftet i Horsens den 27. maj 1898 og har ca. 220 medlemmer.

Det årlige kontingent udgør 500 kr.

Vi er tilsluttet Danske Udlejere, der blev stiftet i Århus i 1899 og har 29 tilsluttede medlemsforeninger med ca. 3.600 medlemmer.

Foreningens formål er at varetage medlemmernes interesser med hensyn til fast ejendom med hovedvægt på udlejningsejendomme.

Som medlem
- kan du kontakte foreningen på telefon 75 65 83 24 (mandag kl. 18 - 20) eller på mail kontakt@horsensudlejerforening.dk. Foreningen træffes dog ikke i juli og mellem jul og nytår.

- modtager du 10 gange årligt magasinet "Danske Udlejere", der indeholder mage spændende artikler for ejere af udlejningsejendomme

- du får adgang til en række formularer, herunder lejekontrakter, via www.danskeudlejere.dk

- du har mulighed for at tegne ejendomsforsikringer på fordelagtige vilkår hos Alm. Brand

- du kan gratis deltage i foreningens generalforsamling i marts

For nærmere oplysninger kontakt venligst foreningen. Der henvises i øvrigt til foreningens vedtægter.